Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

75317 LEGO® STAR WARS™ Mandaloriantem™ a dítě

75317 LEGO® STAR WARS™ Mandaloriantem™ a dítě
  • 75317 LEGO® STAR WARS™ Mandaloriantem™ a dítě
  • 75317 LEGO® STAR WARS™ Mandaloriantem™ a dítě
  • 75317 LEGO® STAR WARS™ Mandaloriantem™ a dítě
  • 75317 LEGO® STAR WARS™ Mandaloriantem™ a dítě
  • 75317 LEGO® STAR WARS™ Mandaloriantem™ a dítě
  • 75317 LEGO® STAR WARS™ Mandaloriantem™ a dítě
  • 75317 LEGO® STAR WARS™ Mandaloriantem™ a dítě
Cena nyní (s DPH):
609,- Kč
bez DPH
503,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® STAR WARS

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO StarWars
  • Kód: c_2255197

  • Tento vtipný hračka LEGO 75317 pro kreativní děti obsahuje Fanoušci budou mít velkou radost z autentických detailů, například na kultovním vybavení mandálového oriandru, pochvalě bublinné pistole a na blastrovou pistoli. Dítě má nastavitelné uši, které mu dávají vkusný nebo smutný výraz, a je umístěno v „kočárkách“, které se zdají být vořeny na 4 průhledných prvků. Naplňující stavitelský zážitek, skvělá pěna tohoto fantastického stavebního hračky obohatí sbírku každého Star Wars™. Modely lze skvěle postavit samostatně nebo společně s přáteli a příbuznými. Každý stavebnic LEGO stojí na vlastní základní desce a může vás nadchnout i jako velkolepý průzor. Špičková kuna tvoří od roku 1999 stále častěji společně LEGO Group podezřelé vesmírné lodě, vozidla, housenky a postavy z Universum legendárního typu Star Wars. LEGO Star Wars je dnes nejúspěšnějším tématem skupiny LEGO Group. Nabídka zahrnuje celou řadu narozenin, vánočních a překvapení, aby se těšili fanouškům všech věkových skupin.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 295
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly|ツ| které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Mandaloriantem™ a dítě
    Věkové kategorie: od 10 let
    Kategorie produktu: LEGO® STAR WARS™

    Výhody

    Fanoušci série „Star Wars: The Mandalorian“ a kreativní děti budou nadšeni, aby vytvořili vlastní verze LEGO® BrickHeadz™ a Mandalorians ze sady 75317 a vytvořili autentické detaily pro vytvoření stylové pěny.
    Vybavení mandálového oriandru, které je připevněno k zádům, a blasterová pistole v ruce, které je podezřelé z toho, že se na stavebním materiálu LEGO® nenapomíná na vzrušující scény z „Star Wars: The Mandalorian“.
    Malé fanoušky budou milovat hračka s nastavitelnými uši, díky nimž lze zobrazovat různé zeleninové plochy. Padnou jim také „dětské vozy“, které se zdají být vořeny na průhledném prvku LEGO®. K oběma modelům je k dispozici podlahová deska, která postaví figurky a prezentuje je.
    Tento 295-dílný LEGO® BrickHeadz™ Star Wars™ je skvělý dárek k narozeninám, Vánocům nebo překvapení pro fanoušky řady „Star Wars: The Mandalorian“ a LEGO Baumeister od 10 let.
    Oriánka má velikost 8 cm a dítě je také 8 cm vysoké v visutém dětství. Oba zabírají jen málo místa, ale přesto zapůsobí jako úlomky, ať jsou postaveny na ráz.
    Tento bateriový stavební hračka nabízí zábavný stavební zážitek jednomu nebo více dětem, pokud je výsledkem sady LEGO® BrickHeadz™ dvou oblíbených hrdinů „Star Wars: The Mandalorian“.
    Jsou tyto modely určeny pro Star Wars™, který LEGO® ještě nemá? Žádný problém. K sadě je přiložen návod krok za krokem, aby se každý fan mohl se sebedůvěrou Jedi připojit k tomuto stavebnímu projektu!
    Fascinující spektrum LEGO® Star Wars™ zahrnuje sběratelé předměty, modely a grafy, které umožňují napodobit legendární scény z Universum Star Wars. K dispozici jsou sady pro fanoušky všech věkových skupin.
    LEGO® kameny z této stavebnice lze snadno spojit a opět rozpojit i bez použití síly! Kameny odpovídají nejvyšším brankovým standardům, takže jsou vždy konzistentní a kompatibilní a lze je snadno smontovat.
    LEGO® testuje a důkladně analyzuje kameny a části v přísných případech, jako teplo, tlak a torze, aby každá stavebnice splňovala nejvyšší irsko-galaktiické bezpečnostní standardy!

    EAN: 5702016899856
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku