Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

60294 LEGO® CITY Nákladní vůz Stuntshow

60294 LEGO® CITY Nákladní vůz Stuntshow
  • 60294 LEGO® CITY Nákladní vůz Stuntshow
  • 60294 LEGO® CITY Nákladní vůz Stuntshow
  • 60294 LEGO® CITY Nákladní vůz Stuntshow
Cena nyní (s DPH):
1773,- Kč
bez DPH
1465,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® City

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO City
  • Kód: c_2357776

  • LEGO® City Stuntshow-Truck (60294) je prémiová herní sada s mnoha funkcemi pro napínavou akci Action......................“ model LEGO City City Stuntbike se setrvačníkem umožňuje velkolepé skoky. Díky setrvačníku mohou děti vyskakovat kaskadérské trrampy a přepravovat Clown do ponořovací nádrže. 4 minifigurek včetně 3 postav z TV série „LEGO City – dobrodružství“, nabije děti na hraní! Stavební a herní sada pro děti od 6 let a kromě tištěného návodu jsou v bezplatné App LEGO® dostupné také nástroje pro řízení Plus s otočními a zvětšovacími hranami, které znázorňují jednotlivé kroky. Fascinující LEGO City svět motocyklů se setrvačníkem, cool vozidly a realistickými konstrukcemi v setu LEGO City Stuntz zažijete dětem vzrušující Action. Veselé figurky nabijí stejně fantazii a hry na roli blízké realitě. Hrací sady z fascinujícího Universum LEGO City Stuntz pro ještě více zábavy!

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 420
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí spolknutí nebo vdechnutí.
    Provedení: Nákladní vůz Stuntshow
    Věkové kategorie: od 6 let
    Kategorie produktu: LEGO® CITY

    Výhody

    LEGO® City Stuntshow-Truck (LEGO 60294) je prémiová sada, která vytváří kulisy pro napínavý spekulant. Akrobatické kolo se setrvačníkem a zábavnými překážkami umožňuje úchvatné kaskadérské kousky.
    Obsah sady: Vše, co was potřebují děti, aby postavily velký Truck, se spoustou příslušenství - vyskakovací a lámovací pánví, funkční ponorná pánev, stybpak se setrvačníkem a 4 minifigurami.
    Tento působivý Truck na hračku má vše, was co potřebujete pro napínavou show. Děti předvedou Stuntbike s pomocí setrvačníku úžasné skoky a přistání a spustí funkci potápění.
    Impozantní dárek k narozeninám nebo překvapení pro děti od 6 let. Můžete kombinovat Truck s jinými LEGO® LEGO City Stuntz herními sadami pro další úžasné kaskadérské kousky!
    Hotový nákladní vůz pro show je 16 cm vysoký, 7 cm široký a 48 cm dlouhý.
    Nejsou potřeba baterie. Akrobatické kolo s touto sadou her slouží jako pohon – pro všechno ostatní stačí fantazii dětí!
    Kromě tištěného návodu jsou v bezplatné App LEGO® Building Instructions pro smartphony a tablety k dispozici i instrukce Plus. Tento interaktivní návod krok za krokem nabízí snadný zážitek LEGO
    Tyto kaskadérské kousky se setrvačníkem a realistické konstrukce v soupravě LEGO City Stuntz prožívají děti napínavou Action. Veselé figurky nabijí stejně fantazii a hry na roli blízké realitě.
    Všechny prvky LEGO® City odpovídají přísným brandetům, takže jsou jednotné a kompatibilní a lze je pokaždé snadno zastrčit do sebe a opět oddělit.
    LEGO® City Steinen a jeho části jsou podrobeny testu odolnosti proti pádu, horku, tlaku a torze a analyzovány tak, aby splňovaly přísné celosvětové bezpečnostní normy.

    EAN: 5702016912579
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku