Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

60293 LEGO® CITY Stunt park

60293 LEGO® CITY Stunt park
  • 60293 LEGO® CITY Stunt park
  • 60293 LEGO® CITY Stunt park
  • 60293 LEGO® CITY Stunt park
  • 60293 LEGO® CITY Stunt park
Cena nyní (s DPH):
726,- Kč
bez DPH
600,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® City

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO City
  • Kód: c_2357785

  • LEGO® City Stunt Park (LEGO 60293) obsahuje motocykl se setrvačníkem pro velkolepé kaskadérské kousky. Díky setrvačníku může dítě létat na celou řadu překážek. Moduly pro kaskadéry lze rychle odlišit pro další soutěže a předvádění. Kromě snadného a srozumitelného návodu k sestavení a hraní pro děti od 5 let jsou v bezplatné App LEGO Building Instructions pro smartphony a tablety k dispozici i instrukce Plus k této sadě. Díky tomuto interaktivnímu návodu k sestavení s funkcemi zvětšení a otáčení je jeho sestavení velmi snadné. Fascinující LEGO City svět motocyklů se setrvačníkem, cool vozidly a realistickými konstrukcemi v setu LEGO City Stuntz zažijete dětem vzrušující Action. Zábavné figurky nabdne na fantazii hrami, které slouží jako vzor pro skutečné události. Hrací sady můžete kombinovat s vzrušujícím Universum LEGO City Stuntz pro ještě větší zábavu!

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 170
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí spolknutí nebo vdechnutí.
    Provedení: Stunt park
    Věkové kategorie: od 5 let
    Kategorie produktu: LEGO® CITY

    Výhody

    LEGO® City Stunt Park (60293) vytváří kulisy pro napínavou akci Action.........“ LEGO ® City Sada obsahuje truntu se setrvačníkem a nejrůznější překážky pro velkolepé výkony.
    Obsah sady: Vše, co was potřebují děti, pro sestavení modulů kaskadérské parky s 2 rampy, překážkami, plameny a textilním bikem a setrvačníkem. A samozřejmě mini figurka Tread Octane z řady LEGO® City TV.
    S pomocí setrvačníku mohou děti předvést úchvatné kaskadérské kousky. Pro ještě větší soutěže a výkony lze tuto sadu kombinovat s ostatními modely LEGO® City Stuntz!
    Napínavý den narozenin nebo překvapení dětí od 5 let. Vyžaduje pouze základní stavební potíže, aby děti mohly hrát rychle!
    Hotové kaskadérské kousky je 10 cm vysoké, 30 cm široké a 13.5 cm hluboké.
    Nejsou potřeba baterie! Dětská fantazie a setrvačná technika jsou zcela dostatečné.
    Kromě snadno srozumitelného tištěného návodu k sestavení obsahuje bezplatná App LEGO® pro smartphony a tablety pokyny. Tento interaktivní návod promění děti ve skutečně staveniště!
    Tyto kaskadérské kousky se setrvačníkem a realistické konstrukce v soupravě LEGO City Stuntz prožívají děti napínavou Action. Veselé figurky nabijí stejně fantazii a hry na roli blízké realitě.
    Všechny prvky LEGO® City odpovídají přísným brandetům, takže jsou jednotné a kompatibilní a lze je pokaždé snadno zastrčit do sebe a opět oddělit.
    LEGO® City Steinen a jeho části jsou podrobeny testu odolnosti proti pádu, horku, tlaku a torze a analyzovány tak, aby splňovaly přísné celosvětové bezpečnostní normy.

    EAN: 5702016911961
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku