Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

Logitech Rally Ultra-HD Modulární 4K videokonferenční systém 3840 x 2160 Pixel stojánek

Logitech Rally Ultra-HD Modulární 4K videokonferenční systém 3840 x 2160 Pixel stojánek
  • Logitech Rally Ultra-HD Modulární 4K videokonferenční systém 3840 x 2160 Pixel stojánek
  • Logitech Rally Ultra-HD Modulární 4K videokonferenční systém 3840 x 2160 Pixel stojánek
  • Logitech Rally Ultra-HD Modulární 4K videokonferenční systém 3840 x 2160 Pixel stojánek
Cena nyní (s DPH):
66297,- Kč
bez DPH
54791,-
ks


DOPRAVA ZDARMA
    Aktuálně 10ks na externím skladu v EU
    Orientační doručení do 10 - 14 dnů. Upřesnění termínu na podpora@puhy.cz
  • Výrobce: Logitech
  • Kód: c_2135387

  • Velmi kvalitní systém Ultra-HD ConferenceCam s automatickým řízením kamery nyní všechny
    společně Logitech Rally umožňují přenos videa ve studiové kvalitě, přenos hlasu s nepřekonatelnou jasností a RightSense™ automatizaci pro lepší porady s aplikacemi pro videokonference, které fungují s USB zařízeními, včetně Google Hangouts Meet, Microsoft Skype® pro podnikání, týmů Microsoft a zoom. S modulárním zvukem, inteligentním managementem kabelů a prémiovým designem se rally skvěle hodí do středně velkých a větších místností.

    Ultra
    HD systém snímků v kvalitě záznamu obrazu od Rally zajišťuje velmi ostré videozáznamy, vynikající zobrazení barev a pozoruhodnou věrnou reprodukci originálu při rozlišení až 4K. Technologie Logitech RightLight™ optimalizuje světelný balance a vyzdvihováním obličeje pro přirozeně vypadající kožní tóny, a to i při zhoršených světelných podmínkách nebo protisvětle.

    Pokročilý modulární zvuk
    křišťálově čistého zvuku je absolutně nezbytný pro prvotřídní videokonference a Rally zaručuje přirozený, čerstvý a srozumitelný zvuk. Logitech RightSound__LW_AT__™ zlepšuje srozumitelnost řeči stlačením šumu na pozadí, automatické přizpůsobení hlasitosti tónů a umožňuje nastavení hlasitosti pro mluvící účastníky. Mimořádně citlivé mikrofony zajišťují jasný poslech každého na mítincích, zatímco samostatné reproduktory vyplňují větší místnosti se sytým a životem pravým zvukem.

    Elegantní degin
    každá součástka systému Rally se vyznačuje prvotřídním designem, který je vhodný pro každé profesionální prostředí. Rally tedy nejen zajišťuje, aby všichni účastníci videokonference dobře vypadali a naslouchali, ale i každá část systému je dobře. PTZ kamera Premium se v srdci systému drží v elegantním matně černém laku se stoupající šedou sadou kovů a je doplněna příjemnými audio součástmi a příslušenstvím, které dělají v každé místnosti dobrý dojem.

    Verbesserte Undtiung
    Logitech RightSense je technologická sada, která byla přímo integrována do Rally a umožňuje vylepšené uživatelské zkušenosti díky automatizaci. Studie RightSight Big zajistí, aby všichni účastníci jednání byli automaticky zaznamenáni bez ohledu na to, zda je oddálí od kamery. RightLight™ vyzdvihuje tváře ve srovnání s okolním prostředím a zdůrazňuje přirozeně vypadající kožní tóny, zatímco RightSoundSTM™ zajišťuje srozumitelnou konverzaci potlačením šumu na pozadí, automatické nastavení hlasitosti a orientace násady na aktivní mluvčí pro lepší porady - zcela automaticky!

    Inteligentní kabeláž a inteligentní díly obsahu
    s monitorem a stolním hubem zůstanou všechny kabely čisté a jednotlivé rally komponenty a Meeting počítače mimo viditelnost. Oba huby jsou navzájem spojeny pomocí jediného kabelu CAT6 a nabízejí mnoho možností připojení, takže můžete umístit Meeting počítač blízko obrazovky nebo na stůl. HDMI vstup na stolním hubu umožňuje nákladné prodloužení kabelů bez nutnosti a zjednodušuje kabelové sdílení obsahu.

    Další funkce, které MAJÍ ÚČASTNÍCI SCHŮZKY, JSOU VŽDY VIDITELNÉ A PERFEKTNĚ EVIDOVANÉ
    , Logitech RightSightSightFashtMingstoun1 pohybuje objektiv automaticky a hodí se tak, aby všichni účastníci jednání byli optimálně zobrazeni v libovolném tvaru a velikosti.

    Logitech RightLightMingi se svítícími okny NEVYPAŘUJE ŽÁDNÉ VYPAŘOVÁNÍ OKEN ani v jednacích místnostech, žádná MÍSTA nad NIMI však nevyvíjí ŽÁDNÉ VYPAŘOVÁNÍ OKEN Výsledkem je vyvážená reprodukce obrazu s velmi výhodným osvitem pro všechny účastníky portáže, s redukovaným Blend a měkkým stínem, i při špatných světelných podmínkách nebo při protisvětle.
    NASTAVITELNÁ
    rychlost OTÁČENÍ, NAKLÁPĚNÍ a ZOOMU funkce automaticky přizpůsobí se Zoom. Výsledek: Rychlejší pohyb kamery při vytahování obrazu pro rychlé nastavení a pomalejší pohyby kamer při použití s jemným rozlišením pro přesnější ovládání.
    ZVUK V PŘEDNÍ ČÁSTI PROSTORU
    díky zaměření reproduktorů na obrazovce se může přenášet jak hlasový výstup, tak video výstup každého účastníka ze stejného místa a nikdy z jednoho místa za sluchátko - tím působí konverzace přirozeného a skutečného života.
    VOLITELNÁ MONTÁŽNÍ SADA
    pro dodatečnou montážní sadu Rally zaručuje optimální nastavení pro každou sousadu. Stabilní držáky na zeď umožňují ideální umístění kamery a dvou reproduktorů, a montážní desky pro snadné umístění obrazovky a stolního hubu na stěnu nebo na spodní stranu stolu. Dva inteligentní kabelové kanály pro bezpečné vedení kabelů.
    SILNÝ
    zvuk vyplní všechny prostory. Pružinové systémy, které jsou patentovány, eliminují prakticky všechny vibrace, které jsou přenášeny stěnami, držáky a stoly. Zlepšuje se tím ozoknění a zabraňuje roztřepení video zobrazení, a to i při vysoké hlasitosti a při herezoomové kompozici.
    PRO
    místnosti s více než 10 účastníky lze připojit AŽ 7 MIKROFONŮ RALLY pro zvýšené audio pokrytí a pohodlný přístup k ovládacím prvkům pro vypnutí zvuku. S každým mikrofonem můžete přidat šest dalších účastníků, takže Rally můžete poskytovat až 46 účastníků na velkých zasedacích místnostech a konferenčních místnostech.
    FLEXIBILNÍ KABELÁŽ MIKROFONOVÉHO
    hubu je flexibilní alternativa k sériovému zapojení a umožňuje umístění kabelů pod stolem se 3 možnostmi připojení pro rally mikrofony a další mikrofonní huby. Jelikož jsou mikrofony spojeny pouze jedním kabelem, mohou účastníci každého mikrofonu nově umístit, aby se na stůl mohli snadněji umístit a zapnout vypnutí zvuku.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    Rozměry: (d x š x v) 152 x 152 x 182 mm
    Barva: černá
    Vnější výška: 182 mm
    Vnější délka: 152 mm
    Vnější šířka: 152 mm
    Počet snímků za sekundu: 30
    Rozhraní (Počítač/Multumédia): USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
    Vlastnosti webkamery: stojánek
    Stojan: Ano
    Optické rozlišení videa: 3840 x 2160 Pixel
    Kategorie produktu: Modulární 4K videokonferenční systém

    Obsah dodávky

    Rally kamera
    Obrazovka Rally
    Stolní hub Rally
    Rally reproduktor
    Rally mikrofon
    Dálkové ovládání
    Typ USB-C na USB-C
    USB typ a na USB typ B
    CAT6A ethernetový kabel
    2x HDMI typ a
    2x kabel střídavého proudu
    2x napájecí zdroj

    EAN: 5099206079519
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku