Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

43196 LEGO® DISNEY Elles zámek

43196 LEGO® DISNEY Elles zámek
  • 43196 LEGO® DISNEY Elles zámek
  • 43196 LEGO® DISNEY Elles zámek
  • 43196 LEGO® DISNEY Elles zámek
Cena nyní (s DPH):
2446,- Kč
bez DPH
2021,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® Disney

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO Disney
  • Kód: c_2357790

  • Magie a tajemství očekávají fanoušky do sady LEGO ®® „Bellles“ (43196), která se po nich mohou setkat s postavicemi Disney. Kromě zámku obsahuje sada také tištěné obrazové vedení. Digitální instructions Plus App LEGO Building Instructions vnáší i mladší děti pocit, že jsou stavebním mistrem LEGO!skvělé figurky nahrát na hraní jedné sady s detailními figurkami, která obsahuje 2 figurky, které jsou elle a bifestu. Uděleji hlavu nabízejícího, aby se z ní udělal princ. Součástí dodávky je i koně Philippe LEGO, na níž se může ple potýkat, a 6 dalších známých LEGO postav z „krásných a „pochlebných“ postav. Mnoho skvělých prvků vám umožní, aby děti hrály ve svém vlastním fantazickém světě hry a mohly se pustit do magického dobrodružství. Napínavá hrací hra na stavbu a hru může dětem pomoci prezentovat své fantazii Disney Princess. Pro ještě větší dobrodružství můžete zámek kombinovat s jinými stavebnicemi LEGO. Dokonalý dárek pro mladé fanoušky, kteří chtějí žít s trendy.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Výhody

    Fascinující souprava LEGO® představuje 43196 kreativní tvůrčí schopnost dětí hrát si svůj nezdařený zámek na diskotéce „krásný a pestrost“.
    Postavte 2-litý zámek s kruhovou taneční plochou, otočnou skříň, 3 hracích figurek (včetně 2 verzí Belle a hlavice na ohybu prince), koně Philippe a 6 dalších LEGO® figurek LEGO.
    Tato souprava LEGO® Disney obsahuje také množství příslušenství, jako je zničené portrét na Princích a kouzelná růže. Perfektní pro nesčetné role v rolnách - a k postavení oblíbených scenarů.
    Každý fanog Disney Films „krásný a ohebný“ bude mít v této sadě milé. Zámek je plná známých a překvapujících detailů a je stejně zajímavým a neobyčejným dárkem pro chlapce a dívky od 6 let.
    Zámek je 27 cm vysoký a 32 cm široký. Tento model upoutá pozornost a nabíjí nespočet kreativních hrami s rolnou.
    Tištěný návod k sestavení je již velmi užitečný, ale instrukce Plus jsou opravdu skvělé! Tento návod LEGO® Building Instructions App umožňuje mladým stavebním mistrům přiblížit a prohlížet digitální modelové záměry.
    Souprava LEGO® LEGO Disney umožňuje dětem hrát se skvělými figur Tato vtipná stavebnice obsahuje mnoho prvků, které dětem kreativně a fantazii umožňují hrát si vlastní příběhy.
    Prvky LEGO® odpovídají přísným brandstandardům již od roku 1958, takže jsou jednotné a kompatibilní a lze je pokaždé spolehlivě spojit a snadno je opět oddělit.
    LEGO® prvky jsou podrobeny případům, testu horka, tlaku a torzních zkoušek a jsou důkladně analyzovány, aby splňovaly přísné celosvětové bezpečnostní normy.

    EAN: 5702016916447
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku