Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

43194 LEGO® DISNEY Hřebíčkovec šalamanský

43194 LEGO® DISNEY Hřebíčkovec šalamanský
  • 43194 LEGO® DISNEY Hřebíčkovec šalamanský
  • 43194 LEGO® DISNEY Hřebíčkovec šalamanský
  • 43194 LEGO® DISNEY Hřebíčkovec šalamanský
  • 43194 LEGO® DISNEY Hřebíčkovec šalamanský
  • 43194 LEGO® DISNEY Hřebíčkovec šalamanský
Cena nyní (s DPH):
1231,- Kč
bez DPH
1017,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® Disney

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO Disney
  • Kód: c_2357791

  • Souprava LEGO® Disney 4+ „Annas a Elsas Wintermalch“ (43194) umožňuje dětem sebedůvěru při hraní. Sada obsahuje paletu zmrzliny z filmů Disney s ledovou matelkou. Snadno pochopitelné vedení obrazu usnadňuje dětem, které se teprve naučí číst, postavit. Digitální instructions Plus App LEGO Building Instructions mění dokonce i mladé děti v okamžiku v něm skutečným stavebním mistrem!Fontanicky učící se diesses 4+ byla vyvinuta speciálně pro mladé stavmeče a obsahuje mnoho detailů a figurek pro skvělý zážitek z hry. Každý sáček obsahuje díly pro celý model. Základní deska a velká zeď usnadňují jako základní součástky sestavování palaje, aby děti mohly hrát hry!olše potěšení pro celou rodinnou a dospělou. Postaví se k němu postavičky Anna, Elsa a OLAF. Sady 4+ umožňují vychovávat děti a hrát si je skvěle. Je úplně jedno, zda je vaše dítě zkušeným modelem LEGO Fan nebo poprvé staví modely LEGO Steenů.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 154
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly|ツ| které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Hřebíčkovec šalamanský
    Věkové kategorie: od 4 let
    Kategorie produktu: LEGO® DISNEY

    Výhody

    Zimní medvědice Annas a Elsas (43194) je skvělá sada LEGO® Mistrachon Disney 4+, která dětem umožní postavit si stavbu a strávit čas s postavami Disney Figuna a Elsa a přáteli obou.
    Sada obsahuje 3 drobných dílů na výrobu zmrzliny a 3 menších modelů, figurky na a Elsa, mini sněhuláků a LEGO® figurka OLAF. Základní součástky vám usnadní sestavení, aby vám na hraní zůstalo více času!
    Fanoušci filmů na diskotéce mají rádi příslušenství, jako je například essel, lucerna, skleněný zvonek a poklady pokladů s korunkou a diamanty. Tak lze skvěle napodobit mnoho oblíbených filmů.
    Skvělá přednášení pro chlapce a dívky ve věku 4 let a více, kteří si zaslouží odměnu. Zábavná sada, která děti po mnoho hodin kreativní hrají a nechává se naučit první stavební potíže.
    Nabídka zmrzliny je 23 cm vysoká a 13 cm široká a nabízí nekonečné možnosti hry. Model je kompatibilní se všemi LEGO® kameny a lze jej rozšířit, čím více stavebnic dítě vyvine.
    Snadno pochopitelné vedení obrazu pomáhá dětem, které se právě naučí číst. Instructions Plus App LEGO® Building Instructions umožňuje dětem snadno prezentovat modely při sestavování.
    Díky herní sadě 4+ se děti učí zábavným způsobem postavit a jejich základní konstrukční kroky zvyšují sebedůvěru dětí. Děti a dospělí odhalí, kolik radosti vám umožní postavit a hrát společně.
    Prvky LEGO® odpovídají přísným brandstrobním standardům již od roku 1958, takže jsou jednotné a kompatibilní a lze je pokaždé spolehlivě spojit a opět oddělit.
    LEGO® prvky jsou podrobeny případům, testu horka, tlaku a torzních zkoušek a jsou důkladně analyzovány, aby splňovaly přísné celosvětové bezpečnostní normy.

    EAN: 5702016909654
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku