Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

41688 LEGO® FRIENDS Úžasný obytné vůz

41688 LEGO® FRIENDS Úžasný obytné vůz
  • 41688 LEGO® FRIENDS Úžasný obytné vůz
  • 41688 LEGO® FRIENDS Úžasný obytné vůz
  • 41688 LEGO® FRIENDS Úžasný obytné vůz
  • 41688 LEGO® FRIENDS Úžasný obytné vůz
  • 41688 LEGO® FRIENDS Úžasný obytné vůz
  • 41688 LEGO® FRIENDS Úžasný obytné vůz
Cena nyní (s DPH):
1183,- Kč
bez DPH
978,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® Friends

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO Friends
  • Kód: c_2357810

  • Hledáte dárek pro dítě, které miluje detailní vozidla? Rychlé děti se sadou hraček LEGO® Friends „magický obytný vůz 41688 Tato sada má vysokou hrací hodnotu a obsahuje obytný vůz, který se skládá ze stanu pravdy, dvou hracích figurek, koně a sovy. Okouzlující detailní vozík je tažen koněm a je naplno vybaven skvělými detaily, jako jsou mřížkové okenice a stará lucerna. Střechu lze sklopit na boční straně, aby děti mohly prozkoumávat obytný prostor. V obytných vozech najdete lůžku, kuchyň s sporákem a jídelní stůl. Děti mohou kůň napájet a hrát kolonou. Ve stanu je umístěna křišťálová koule s otočnou funkcí pro předpovídání budoucnosti MIAS. Děti mohou ovládat, zda kulička přistane na smutné nebo veselé obličeji, nebo je lze prostě překvapit, že magie přátelské koule si malí stavebáři předsečí Heartlake City sady, které umožňují mnoho vzrušujících her. Se sadou LEGO Friends mohou děti objevovat své vlastní zájmy - s doprovodem napínavých poprav.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 348
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly|ツ| které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Úžasný obytné vůz
    Věkové kategorie: od 7 let
    Kategorie produktu: LEGO® FRIENDS

    Výhody

    Magické obytné vozy (41688) umožňují dětem, aby zažily koročník. S klasickým přívěsným vozem a stan pravdy mohou děti představovat mnoho magických her.
    Obsahuje dvě hrací figurky LEGO® Friends, jeden koník a jeden sovu pro nesčetné kreativní hry s rolnou. Děti mohou prozkoumat útulné obytné vozy a objevit sporák, stůl a skryté toalety.
    Děti si mohou vymyslet fantazii, v nichž budou dostihy zásobovat, zeptat se na sovu sovu sovu, s křišťálovou kuličkou předpovídat budoucnost nebo s obytným vozem.
    Samostatný stan pravdy nabízí ještě více zábavy. Děti mohou své rodině a přátelům při příštím hráčství udržovat a předpovídat jim budoucnost.
    Magická sada je perfektní dárek k narozeninám, Vánocům nebo překvapení pro kreativní chlapce a dívky a fanoušky vozidel od 6 let.
    Obytný vůz je 11 cm vysoký a 24 cm dlouhý, stan je 11 cm vysoký a 8 cm široký. Oba modely zabírají jen málo místa a lze je jednoduše postavit.
    Střechu obytného vozu lze otevřít, aby si hrál s sporákem malý prst nebo se mohl otáčet kohoutek, čímž se do koně nalije kbelík.
    Lze je kombinovat s jinými stavebními sadami LEGO® Friends z řady „magický trh 41685 41686 41687 41689
    Hračky LEGO® a hrací figurky splňují přísné odvětvové normy, aby byly jednotné a kompatibilní - a to již od roku 1958.
    Sady LEGO® Friends jsou podrobeny jakémukoliv testování, aby každé stavebnické a herní sady splňovalo přísné bezpečnostní normy.

    EAN: 5702016916119
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku