Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

41677 LEGO® FRIENDS Vodopád v lese

41677 LEGO® FRIENDS Vodopád v lese
  • 41677 LEGO® FRIENDS Vodopád v lese
  • 41677 LEGO® FRIENDS Vodopád v lese
  • 41677 LEGO® FRIENDS Vodopád v lese
Cena nyní (s DPH):
273,- Kč
bez DPH
226,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® Friends

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO Friends
  • Kód: c_2357806

  • S modelem LEGO® Friends v případě vodního toku Waldu (41677) vyžijí nadšené nadšence pro outdoorové aktivity. Spolu s přáteli můžete vyprozkoumat les. Všude očekáváte fascinující vodní akukulisu a hru na roli LEGO Friends Andrea a Olivia. Úžasné detaily, jako je Marshmallow na poschodí a táborák, jsou ideální pro kreativní scény. Děti se rády vynochnou do role objevitele a naleznou vzácný kámen za sklopným vodopádem. Kompaktní herní sada může zůstat sestavena a hrát kdykoli. Svět plný herních sad FreundeLEGO Friends obsahují spoustu realistických detailů a nikoho zvířata, které podněcují fantazii dětí. Malí mistrovští hvězda mezi oblíbenými hračkami z města Heartlake City a naučili se s nimi stejně smýšlející přátele.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 93
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly|ツ| které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Vodopád v lese
    Věkové kategorie: od 5 let
    Kategorie produktu: LEGO® FRIENDS

    Výhody

    Hledáte kreativní LEGO® Friends GENDENDK pro vaše napřírodě nadšené dítě? Vodopád v lese (41677) umožňuje dětem zkoumat skvělé přírodní pohody s přáteli.
    Obsahuje LEGO® Friends hrací figurku Andrea a Olivia, veverka, roleň, táborák, bodce Marshmallow, Mostní objekt přes řeku a vodopád v lesích.
    Děti si mohou na elektroskútru propečit pylný les, veverka ve svém domově na stromech v borovici s kaštanovou, pozorovat zvířata s dalekohledem a objevit ušlechtilý kámen za vodopádem.
    Skvělý dárek pro malé milovníky přírody od 5 let. Tato sada umožňuje dětem, aby vyžily lásku v přírodě ve vlastním pokoji, pokud je rozrušuje venku. Perfektní dárek k narozeninám nebo vánoční dárek.
    Lesní kulisa je 7 cm vysoká, 16 cm široká a 7 cm hluboká. To je perfektní velikost pro to, aby byl tento model postaven a mohl tak hrát kdykoli znovu.
    Sklopný prvek umožňuje snadný přístup do prostoru za vodopádem.
    Herní sady z funkce Heartlake City poskytují lepší důvěru v vaše poklady a kulisy, s nimiž mohou děti při mnoha fantazních dobrodružstvích objevovat význam přátelství.
    Stejně jako LEGO® Friends hrací sady, které nabízí v male (41679), obytném vozu a kluzáku (41681) a na jezdci v lese (41683), se i tato hračka hodí pro malé dobrodružství.
    Oblíbené hračky LEGO® splňují přísné odvětvové standardy, aby byly jednotné a kompatibilní a aby se vždy snadno spojily a oddělily. LEGO sady s tímto nárokem od roku 1958.
    Nové hračky LEGO® jsou důkladně testovány, aby splňovaly nejpřísnější celosvětové bezpečnostní normy.

    EAN: 5702016916515
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku