Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

41671 LEGO® FRIENDS Kostky Andreas Bastar

41671 LEGO® FRIENDS Kostky Andreas Bastar
  • 41671 LEGO® FRIENDS Kostky Andreas Bastar
  • 41671 LEGO® FRIENDS Kostky Andreas Bastar
  • 41671 LEGO® FRIENDS Kostky Andreas Bastar
Cena nyní (s DPH):
227,- Kč
bez DPH
188,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® Friends

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO Friends
  • Kód: c_2357817

  • Poznal jste sportovní nadšené dítě, které si zaslouží pochvalu? Poté překonajte rychlý večeřený Liebling pomocí kostky LEGO® Friends Andreas Blavar (41671). Kostka je vyrobena jako sportovní batoh a má řemínky a rukojeť. Hrací figura Andrea se připravuje na zápasy v kostce a je oslavována ničkou. K dispozici je také klidové místo se stolkem, pokalem, koblitem a banánky.společná herní zábavná kostka je perfektním setem pro zvířata na dovolené. Všechny prvky se vejdou do boxu a lze je připevnit na zem, takže na cestách se neztratí žádné díly! Díky kompaktnímu formátu si mohou děti vzít kostku na hru a hrát hry se svými přáteli. Sady LEGO Friends umožňují chlapkům a dívkám objevovat své zájmy – v doprovodu stejně smýšlejících přátel. Tyto hračky na cesty vyžadují pouze malé stavební náklady, takže s nimi mohou děti ihned hrát.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 59
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly, které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Kostky Andreas Bastar
    Věkové kategorie: od 6 let
    Kategorie produktu: LEGO® FRIENDS

    Výhody

    Kostka Andreas Bazstar (41671) kreativně přehrává děti. Hračka se vejde do brašny a lze ji vzít kamkoliv s sebou.
    Kostka obsahuje LEGO® Friends herní figurku Andrea, hračku pudel ve čtyřech různých barvách, zabudovatelnou misku do bazénu a spoustu kreativní sady příslušenství pro fantazii hry na roli.
    Děti mohou vyndit kostky LEGO® Friends nebo je uložit do obalu, abyste se mohli nahodit na cesty nebo hrát přátele.
    Skvělý malý dárek pro děti od 6 let, které by rádi hrály se zvířaty. LEGO® Friends ve kostky je perfektní spontánním dárkem pro kreativní děti................“ LEGO® Friend
    Kostka má výšku 7 cm, šířku 7 cm a hloubku 5 cm a nabízí spoustu LEGO® a zábavu na minimálním prostoru...............“ model má rozměry 10,1 cm LEGO ® pro všechny, Hračky pro děti v obchodní úpravě tašky do vany přitahují mnoho pohledů.
    Oblíbené sady Heartlake City si děti vzájemně hrají. Spolu s dalšími podobně smýšlejícími figurkami LEGO® Friends a ničivějními hračkami můžete objevovat své vlastní zájmy.
    Součástky této sady LEGO® splňují přísné odvětvové standardy, aby byly jednotné a kompatibilní a aby se pokaždé snadno spojily a oddělily. Tyto požadavky jsou v souladu již od roku 1958.
    Kameny a prvky kreativní sady LEGO® Friends jsou důkladně kontrolovány, aby splňovaly přísné celosvětové bezpečnostní normy.

    EAN: 5702016915761
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku