Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

41669 LEGO® FRIENDS Kostka fotbalu MIAS

41669 LEGO® FRIENDS Kostka fotbalu MIAS
  • 41669 LEGO® FRIENDS Kostka fotbalu MIAS
  • 41669 LEGO® FRIENDS Kostka fotbalu MIAS
  • 41669 LEGO® FRIENDS Kostka fotbalu MIAS
Cena nyní (s DPH):
232,- Kč
bez DPH
192,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® Friends

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO Friends
  • Kód: c_2357814

  • Ohromí malý sportovní fanog touto cool novými hračkami. Kostka na fotbal LEGO® Friends MIAS (41669) je skvělým malým dárkem pro děti, které se nadšeně věnují LEGO Na jedné straně kostky je brán, na druhé straně je kabina. Všechny díly lze na zemi pevně skrýt, takže vše je i na cestách přehledně uklizeno a nic se neztratí. Hračka se dá vzít s sebou i ke svému přátelům nebo do školy. Kompaktní modelová řada kostek LEGO Friends je skvělým vnivecem Tyto hračky vyžadují pouze málo zhotovených výrobků a jsou ideální sadou pro LEGO začátečníky.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 56
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly|ツ| které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Kostka fotbalu MIAS
    Věkové kategorie: od 6 let
    Kategorie produktu: LEGO® FRIENDS

    Výhody

    Pro hraní fantazie na cestách je k tomu ve tvaru kopí LEGO® Friends MIAS (41669). S tímto boxem v obchodní úpravě sportovní tašky si děti mohou užívat kdykoliv a kdekoliv fotbalové zápasy.
    Velmi kvalitní herní sada s množstvím tvůrčího příslušenství, včetně LEGO® Friends herní figurky mia, hrací desky v nádech překvapení, stavebnic a nájezdové kabiny, zobrazitelné brány a nájezdové kabiny.
    Tato hračka na cesty umožňuje dětem kdykoli a kdekoli cvičit své fotbalové svaby s miou. Po hrách můžete díly uložit do boxu. Kostky je koncipován jako sportovní taška.
    Skvělý dárek pro děti od 6 let. Tyto jednoduché modely jsou skvělým prvním krokem do fascinujícího světa staveb a her LEGO ®.
    Krychle je 7 cm vysoká a 7 cm široká. Při hraní her si můžete snadno uchopit box. Kostka se ale vejde i do kapsy, aby dítě mohlo vzít sadu do přítele nebo na dovolenou.
    Ustavte chlapce a dívky svět LEGO® Friends, ve němž děti mohou objevovat své zájmy, s hrstkami, které jsou jim velmi podobné.
    Součástky z této nové hračky odpovídají přísným brankovým standardům, takže jsou konzistentní a kompatibilní a lze je pokaždé snadno složit a opět oddělit. Tyto požadavky jsou v souladu již od roku 1958.
    Prvky a kameny používané pro LEGO® odpovídají přísným bezpečnostním normám, aby mohly děti bezpečně a bez poškození hrát.

    EAN: 5702016915747
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku