Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

31207 LEGO® ART Plastové květiny

31207 LEGO® ART Plastové květiny
  • 31207 LEGO® ART Plastové květiny
  • 31207 LEGO® ART Plastové květiny
  • 31207 LEGO® ART Plastové květiny
  • 31207 LEGO® ART Plastové květiny
  • 31207 LEGO® ART Plastové květiny
  • 31207 LEGO® ART Plastové květiny
  • 31207 LEGO® ART Plastové květiny
  • 31207 LEGO® ART Plastové květiny
Cena nyní (s DPH):
1716,- Kč
bez DPH
1418,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® Art

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO ART
  • Kód: c_2536541

  • Na stěnové plastové vhony LEGO „Kandb“ se připravují kreativně. Šperte své čtyři stěny v samostatném provedení v barevném provedení květinových motivů a dejte volnost své fantazii. Zbotanická umělecká díla pro kameny, vývojáři vlastních uvolňovacích rytmů a prostě blázte.Žijte vášeň pro květiny a umění s touto kreativní stavebnicemi LEGO. 1 obraz, 3 možností, mnoho uměleckých možností. Otevřete box a objevte skvělou volbu. Vyberte květiny a varianty barev, představte své motivy a zobrazte svá díla. Doveďte akrobatická díla s bílým fotorámečkem z LEGO kamenů, který můžete zavěsit na stěnu nebo postavit do regálu.Vítejte ve tvůrčí místnosti, kde můžete vytvořit vše, was by vám mělo být co. Sady LEGO pro dospělé jsou napínavé projekty, které vás vypnou tím, že připravíte detaily věrně napodobujícími nástěnné boty. Tento klub ocení skutečné ikóny ze světa videoher, cestování nebo sportu a také z historie, vědy, technologie, motorsportu a zábavy.Sada je také skvělým dárkem pro všechny, kteří milují květiny a pestrá umělecká projekty.Tento obraz LEGO typu „obraz“ je vysoký 40 cm a široký 27 cmObsahuje 2870 dílů.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 2870
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly|ツ| které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Plastové květiny
    Věkové kategorie: od 18 let
    Kategorie produktu: LEGO® ART

    Výhody

    Přírodní prostředí můžete ozdobit a svůj domov pomocí barevné květiny ozdobit nástěnným termosetem LEGO Kunst Set „Kreitch květin“, který se skládá ze 3 obrázků v květinových motivechTato detailní sada obsahuje 6 stavebnic, LEGO Stein, barevnou paletu, Elemententetrer a 2 poutko a mnoho barevných dílů pro kutilyVyberte si jeden z 3 květinových motivů, vybírat barevné variace, které stylově přizpůsobí svému zařízení a stylu, a ponořit se do kreativního projektu a vytvořte si vlastní umělecké díloPokud máte úplnou nabídku např. díky bílému rámečku od LEGO steny, můžete ho zavěsit na stěnu nebo postavit do regáluPomocí této sady LEGO Blume a Kunst Kastelset můžete vstoupit s bohatou na uvolnění a s potěšením soustředěnou koncentrací, abyste vytvořili barevný výstavní kus, který je perfektním doplňkem pro každou místnost.......“ model LEGO ® Blume a Kunst FKunst nabízí také možnost naráz natřítDodaný návod ve stylu kávy vám poskytne informace o celém stavebním procesu a poskytne vám nápady na vytvoření (a prezentaci) vašeho kreativního způsobu prezentace, jak váš dům ozdobitAť už se jedná o potěšení pro vás samotné nebo o dárek pro milovníky květin, amatéry nebo nadšence do bydlení, kreativní sady LEGO to potěšení!

    EAN: 5702017153995
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku