Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

31089 LEGO® CREATOR Závodní vůz

31089 LEGO® CREATOR Závodní vůz
  • 31089 LEGO® CREATOR Závodní vůz
  • 31089 LEGO® CREATOR Závodní vůz
  • 31089 LEGO® CREATOR Závodní vůz
  • 31089 LEGO® CREATOR Závodní vůz
Cena nyní (s DPH):
657,94Kč
bez DPH
544,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® CREATOR

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

    Kód: c_1806972

  • Jezdí jako první přes cílovou čáru – se sadou LEGO® Creator 3 v 1 „závodní vůz“ (31089). Toto auto na hraní je založeno na skutečném motorovém sportovním vozidle a je vybaveno aerodynamickým karoserií s velkými vstupy vzduchu. Navíc vás přesvědčí hnětným zbarveným designem v oranžové, bílé a tmavě modré barvě. Dalšími vlastnostmi jsou zaoblené tónované čelní sklo, tónovaná přední světla, viditelný zadní motor, velký zadní spoiler a přilnavé pneumatiky. Otevřete střechu a podívejte se na konstrukci kitu. Sady LEGO Creator 3 v 1 vám poskytují tři různé stavebně a hrací zážitky. Postavte si závodní vůz nebo pro ještě více akčních závodních dobrodružství otevřený klasický závodní vůz nebo Speedčlun.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 221
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly, které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Závodní vůz
    Věkové kategorie: od 7 let
    Kategorie produktu: LEGO® CREATOR

    Výhody

    Tato souprava LEGO® Creator 3 v 1 nabízí 3 různých možností: Po sestavení závodního vozu jej lze přestavět na otevřený klasický vůz nebo výkonný motorový člun LEGO ® pro ještě razantnější motorovou sportování. Závodní vůz má aerodynamickou karoserii s velkými vstupy vzduchu, zaoblené čelní sklo, přístupné vybavení kokpitu, viditelný zadní motor, velký zadní spoiler a přilnavé pneumatiky. Sieh si jen jednou sportovně zbarvenou barvu vagonu v oranžové, bílé a tmavě modré barvě.
    otevře střechu, aby se dostali do kokpitu závodního vozu. Jezdí za zatáčkou a rozhodují o závodech.
    kokpit nabízí místo pro miniaturní figurku s přilbou (není součástí dodávky). Závodní vůz má výšku 5 cm, délku 16 cm a šířku 7 cm. Klasická otevřená závodní vůz je 4 cm vysoká, 7 cm široká a 14 cm dlouhá. Speedgčlun je 4 cm vysoký, 7 cm široký a 14 cm dlouhý.

    EAN: 5702016367843
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku