Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

21172 LEGO® MINECRAFT Zničený portál

21172 LEGO® MINECRAFT Zničený portál
  • 21172 LEGO® MINECRAFT Zničený portál
  • 21172 LEGO® MINECRAFT Zničený portál
  • 21172 LEGO® MINECRAFT Zničený portál
  • 21172 LEGO® MINECRAFT Zničený portál
  • 21172 LEGO® MINECRAFT Zničený portál
  • 21172 LEGO® MINECRAFT Zničený portál
  • 21172 LEGO® MINECRAFT Zničený portál
Cena nyní (s DPH):
869,- Kč
bez DPH
718,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® Minecraft

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO Minecraft
  • Kód: c_2357574

  • LEGO® Minecraft™ - zničený portál (21172) umožňuje objevovat zcela nový rozměr hry a objevuje nadchvalnou minecrast hru. Portál Minecraft pro dobrodružství v sítích feurních dětí pomáhá Steve známou minecrastu vytvořit dokonalou tvorbu rupu. Nejprve však musí čelit určitým tvůrčím výzvám a vzrušujícím dobrodružstvím. Tato hrací sada obsahuje jeden z nejnapínavějších prvků Minecft – portál. Nebezpečnou bránu mezi rozměry lze ručně aktivovat a deaktivovat. Tento poutavý model si postavíte a hráči budou hrát mnoho hodin.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 316
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly|ツ| které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Zničený portál
    Věkové kategorie: od 8 let
    Kategorie produktu: LEGO® MINECRAFT

    Výhody

    LEGO® Minecraft™ - zničený portál (21172) vede nadšené minecraft hráče starým portálem na nikdy nezadržené vícedimenzionální dobrodružství.
    Sada obsahuje oblíbený Minecraft™ Steve a další známé figurky - baby ovce, baby-Hoglin a Wither-Skelett - stejně jako stavební, ručně provozovaný portál.
    Děti, které hrají Minecraft™, budou mít toto vzrušující dobrodružství na portálu rádi. Bránu mezi rozměry lze ručně aktivovat a deaktivovat.
    Skvělý dárek pro Minecraft™, Actionfans, dobrodružné a děti od 8 let, které rádi sestaví kreativní modely.
    Model pro hraní a nastavení je 13 cm vysoký, 21 cm široký a 15 cm hluboký a lze jej všestranně přestavět. Sadu lze ale také kombinovat s jinými stavebnicemi LEGO ® Minecerft™.
    Hrací sada obsahuje barevné repliky světa Minecerft™ a Nether, stavební portál a autentické Minecft příslušenství, jako je Steves Netheriterrüctrürt a Schürke.
    LEGO® Minecerft™ Shert prožívá zcela nový způsob......“ Shrací sady LEGO ®® Mecraft™ a Mecraft™ Selt jsou velmi oblíbené. Fantazie Mix LEGO Stone a jeho díly oživí postavy, polštáře a funkce.
    Stavebnice LEGO® splňují přísné normy kvality v tomto odvětví již od roku 1958, takže je vždy perfektně skryto a snadno se opět rozdělují.
    LEGO® prvky jsou podrobeny případům, testu horka, tlaku a torzních zkoušek a jsou důkladně analyzovány, aby splňovaly přísné celosvětové bezpečnostní normy.

    EAN: 5702016913903
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku