Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

21164 LEGO® MINECRAFT Korálová rukojeť

21164 LEGO® MINECRAFT Korálová rukojeť
  • 21164 LEGO® MINECRAFT Korálová rukojeť
  • 21164 LEGO® MINECRAFT Korálová rukojeť
  • 21164 LEGO® MINECRAFT Korálová rukojeť
  • 21164 LEGO® MINECRAFT Korálová rukojeť
  • 21164 LEGO® MINECRAFT Korálová rukojeť
  • 21164 LEGO® MINECRAFT Korálová rukojeť
Cena nyní (s DPH):
273,- Kč
bez DPH
226,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® Minecraft

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO Minecraft
  • Kód: c_2304728

  • Minecerft™, populární Online hra pro děti, se pomocí sady LEGO ® Minecerft™ 21164 Díky stále znovu sestavitelným LEGO kamenům nezná vaše kreativní stavebnice žádný konec. Je možné podmořskou abestaci zrektovat s autentickou Minecraft™ Action. Děti provázejí Alex, populární Minecraft™ Hheldin, do hloubky Minecraft™ Ocean, aby se v pestrobarevném korálovém útoku hledaly skryté nečistoty. Úžasně nabité Minecerft součástky patří také k sadě. Je zde také vzrušující boj se ztroskami, protože oponování zombie nesmí chybět v žádném minecraft™.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 92
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly|ツ| které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Korálová rukojeť
    Věkové kategorie: od 7 let
    Kategorie produktu: LEGO® MINECRAFT

    Výhody

    Hrací sada LEGO® Minecerft™ 21164 oživí pomocí univerzálních LEGO Steinen Minecraft hern.
    Souprava LEGO® Minecerft™ obsahuje Alex, oblíbenou Heldin des Online-espoels, ponornou helmu, magickou hózu a SCHUCHERUNOVOtu, jednu ertrunku, dvě kuličky (jednou nastříknuté, jednou normální) a příslušenství.
    Děti provázejí Alex, odvážný Minecraft™ Heldin, do hloubky oceánů, aby se v pestrobarevném korálovém útoku hledaly skrytý prosev a vyplachly se.
    Pro děti od 7 let. Aktivní hrací zážitek s Minecerft™ a Shrací sadou Minecerft™ vám poskytne ohromnou zábavu. Perfektní překvapení fanoušků Online-espoelu, kteří chtějí Minecerft™ prožít zcela jinak.
    Sada je 7 cm vysoká, 10 cm široká a 10 cm nízká a díky tomu je dostatečně kompaktní pro malé ruce a dostatečně velká, aby mohla být bez průzorů atrakce.
    Pestrobarevná kulisa korálového útesu obsahuje každé množství autentického minidraft™ detaily a příslušenství, jako jsou skryté bedny, které ryzí rybu a perle.
    Tato sada LEGO® MinecerTM je velmi odolná a lze ji snadno upravit a kombinovat s jinými stavebnicemi LEGO Minecraft™.
    Rozsáhlá sada spektrum LEGO® Minecerft™ oživí Minecerft™ a to díky své charakteristici, polštář a funkcím, které lze napodobit nezničitelným LEGO
    Prvky LEGO® odpovídají již od roku 1958 přísným brandboardstandardům, takže jsou jednotné a kompatibilní a lze je vždy perfektně skryt a snadno je opět odpojit.
    LEGO® prvky jsou podrobeny případům, testu horka, tlaku a torzních zkoušek a jsou důkladně analyzovány, aby splňovaly přísné celosvětové bezpečnostní normy.

    EAN: 5702016913569
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku