Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

21054 LEGO® ARCHITECTURE Bílý dům

21054 LEGO® ARCHITECTURE Bílý dům
  • 21054 LEGO® ARCHITECTURE Bílý dům
  • 21054 LEGO® ARCHITECTURE Bílý dům
  • 21054 LEGO® ARCHITECTURE Bílý dům
  • 21054 LEGO® ARCHITECTURE Bílý dům
  • 21054 LEGO® ARCHITECTURE Bílý dům
  • 21054 LEGO® ARCHITECTURE Bílý dům
  • 21054 LEGO® ARCHITECTURE Bílý dům
  • 21054 LEGO® ARCHITECTURE Bílý dům
  • 21054 LEGO® ARCHITECTURE Bílý dům
Cena nyní (s DPH):
2754,- Kč
bez DPH
2276,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® Architecture

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO Architecture
  • Kód: c_2255215

  • Hodně o uších. Máte pocit, že jste stále na skoku. Pokud budete mít konečně několik hodin volné, rádi byste načernali novou sílu tím, že se věnujete zábavné, kreativní výzvě. Přesně o to jde při sestavování bílé sněmovny LEGO® Stein. Těšte se na detaily tohoto modelového projektu pro ruce a ducha, například neosklassicistické sloupy před hlavní budovou amerického vládního lože, galerie spojující hlavní část s východními a západními křídly, zahrady a fontány. Model LEGO® Architecture „Bílá dům“ (21054) lze pro bližší pozorování rozdělit na 3 segmentů a obsahuje LEGO kámen s nápisem „The White House“, který doplňuje působivý díl. Sady LEGO® můžete využít k vašemu životnímu stylu a nechat se při útulném sungu neustále rozčilovat a vytvořit pěšu, který upoutá pozornost v pracovně či kanceláři. Tento model patří ke sbírce modelů LEGO pro dospělé, které se zajímají o umění, design, architekturu a popukulturu a je skvělým dárkem pro kutily.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 1483
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 3 let. Balení obsahuje malé díly|ツ| které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Bílý dům
    Věkové kategorie: od 16 let
    Kategorie produktu: LEGO® ARCHITECTURE

    Výhody

    Stavebnicový model LEGO® Architecture „Bauss“ (21054) zaznamenává neokaricistický design a prorost světově známého rezistence, který byl od roku 1800 obýván každým americkým prezidentem.
    Užijte si spoustu zábavy při sestavování modelu LEGO® pro dospělé, který kromě hlavní budovy a východních křídel bílého domu spojených s Gallarierií představuje také růžovou Garden a Jacqueline Kennedy Garden.
    Model lze pro bližší pozorování architektonických detailů rozdělit do 3 segmentů. Souprava obsahuje také prvek LEGO® s nápisem „The White House“, který doplňuje tlný díl, který dodává přeslyšitelné látky.
    Pokud vás nadchne návštěva bílého domu v Pennsylvania Avenue (číslo domu 1600) ve Washingtonu D.C. sníně nebo se jednoduše nadchne na cestách, architektuře, dějinách a designu, jste s touto kreativní stavebnicí Gold tou správnou volbou.
    Tento stavební model LEGO® Architecture je 11 cm vysoký, 47 cm široký a 20 cm hluboký a skvělý pěťatec pro pracovnu či kancelář. Skvělý dárek pro kreativní přátele.
    Baterie nejsou potřeba! U tohoto stylishého modelářský projekt se všechno točí kolem dostatku připravované bílé dům s LEGO® pro vaše naučí se vylévat z práce, při které se můžete krásně uvolňovat.
    Obsahuje návod LEGO ®® pro to, aby se nezkušený stavebník mohl vědomě připravovat na práci. Kromě toho je k dispozici také heft s historií bílého domu (pouze v anglickém jazyce. Na LEGO.com/architecture si můžete stáhnout také z jiných jazyků).
    Tento model pro dospělé patří ke sbírce modelů LEGO® pro náročné kutily, kteří hledají svůj příští kreativní stavební projekt.
    LEGO® kameny splňují nejvyšší standardy v oblasti obchodu, takže je lze snadno kombinovat, pevně složit a opět je lehce oddělit - a to již od roku 1958.
    LEGO® testuje kameny a jejich části, Proto je i tento miniaturní model bílého domu stejně odolný jako dekorativní.

    EAN: 5702016617368
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku