Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

10955 LEGO® DUPLO® Moje první vlak

10955 LEGO® DUPLO® Moje první vlak
  • 10955 LEGO® DUPLO® Moje první vlak
  • 10955 LEGO® DUPLO® Moje první vlak
Cena nyní (s DPH):
475,- Kč
bez DPH
393,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® DUPLO

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO Duplo
  • Kód: c_2304569

  • Souprava LEGO® DUPLO® Mprvní vůz (10955) ve vlastní zábavě vnese děti do bohaté na zvířata. Hrabačkní vlak k tažení slona, tygr, žirafa a Panda nabízejí malým zvířatům spoustu možností výstavby a hraní. Pokud malé děti postaví vagony, přemontují a sestavují, jezdí a stvojí zvířata z vlaku, vylepšují své jemné motoriky a Magie fantazie ofantasieplných kotoučových her. Inovativní funkce, jako krk na krk žirafa, dávají tomuto výunému hračku další zábavný vzhled. Sada obsahuje stavební karty se snímky modelů (v původní velikosti), aby děti mohly postavit kameny na obrázek. Vlak však lze také připojit k jiným DUPLO hračkám na kolech a zprostředkovat tak ještě více zábavy. LEGO® DUPLO® představuje opravdový zážitek pro učení malých dětí...........................“ LEGO® a Při společných hrách mohou sady rodiče zažít důležité vývojové kroky dětí.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 15
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 1|ツ|5 roku. Balení obsahuje malé díly|ツ| které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Moje první vlak
    Věkové kategorie: od 1½ roku
    Kategorie produktu: LEGO® DUPLO®

    Výhody

    Sada kouzelných vozů LEGO® DUPLO® „Míček první zvířecí tah“ (10955) je skvělá dárek pro malé děti, protože univerzální stavebnice obsahuje 4 kusů zvířat, které lze snadno uchopit, snadno umístit a táhnout.
    Obsahuje 4 stavebnic: Slona (4 dílů), tygr (2 díly), žirafa (3 dílů) a panda (2 díly) a 4 posuvné vagóny s koly.
    Děti sestavují vagony dohromady a řadami je navzájem, ujedou na vlak nebo si je stáhnou. U fantazických her se také zlepšují jejich jemnou motoriku.
    Tato hrací sada podporující rozvoj pro děti od 18 měsíců nabízí aktivní, zábavné hry a fantazii. Skvělý dárek pro malé děti.
    Hračky jsou 14 cm vysoké, 6 cm široké a 45 cm široké a lze je skvěle uchopit při sestavování a hraní her malými prsty.
    Obsahuje mapy s obrázky, které představují model v původní velikosti. Děti mohou postavit kameny na stavební kartu, zatímco rodiče přinášejí dítěti více barev a forem.
    Nezaměnitelná zvířata představují pro malé děti složité stavební práce a podporují jejich obměňování. Speciální funkce, jako krk na krk žirafa, poskytují ještě více zábavy.
    Všechny sady LEGO® DUPLO® mají solidní koncepci. Fantazické funkce inspirují hru, která podporuje rozvoj, a rodiče tak mohou prožívat vzácné okamžiky s malým modelem.
    Herní sady LEGO® DUPLO® odpovídají 1969 přísným standard
    Souprava LEGO® DUPLO® Steinen a jeho části jsou podrobeny případům, teplu, tlaku a testování odolnosti proti torznímu tlaku a důkladně je analyzovány, aby splňovaly přísné normy pro bezpečnost dětí.

    EAN: 5702016911121
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku