Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

10930 LEGO® DUPLO® Kolový nakladač

10930 LEGO® DUPLO® Kolový nakladač
  • 10930 LEGO® DUPLO® Kolový nakladač
  • 10930 LEGO® DUPLO® Kolový nakladač
  • 10930 LEGO® DUPLO® Kolový nakladač
  • 10930 LEGO® DUPLO® Kolový nakladač
  • 10930 LEGO® DUPLO® Kolový nakladač
  • 10930 LEGO® DUPLO® Kolový nakladač
Cena nyní (s DPH):
308,- Kč
bez DPH
255,-

Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného. Zkuste to třeba v této kategorii: LEGO® DUPLO

Pokud chcete zjistit přesnou dostupnost, kontaktujte nás na emailu podpora@puhy.cz

  • Výrobce: LEGO Duplo
  • Kód: c_2255079

  • Souprava LEGO® DUPLO® „nakladač kol“ (10930) inspiruje malé děti k kreativní zábavě bez hranic. Při hraní na stavbách s touto rozmanitou hračkou děti rozvíjejí tělesné a duševní schopnosti po celý život. Sada obsahuje figurku pracovníků ve stavebnictví a kolový nakladač jako hračka s výstražnou vestou a pohyblivou kolovou nakladačem, s níž mohou malé děti a jejich rodiče spolupracovat jako tým. Když děti jezdí kolový nakladač na staveniště a začnou jíst se lžící, zlepší svou jemnou motoriku. Je však třeba postupovat opatrně: Brouk se může v každém okamžiku rozbít. Má být to nejlepší kreativní hračka pro malé děti? Herní sady spektrum LEGO® DUPLO® umožňují rodičům a malým dětem mnoho zajímavých okamžiků. Souprava LEGO® DUPLO® je ideální pro rostoucí potřeby malých dětí, čímž jim poskytne zážitek z hry podporující rozvoj a nabádá je k volnému rozvinutí a učení.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 10
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 1|ツ|5 roku. Balení obsahuje malé díly|ツ| které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Kolový nakladač
    Věkové kategorie: od 2 let
    Kategorie produktu: LEGO® DUPLO®

    Výhody

    Hrací desky na stavbě s LEGO® LEGO ® DUPLO® „hračkou na kole“ (10930) rozvíjejí malé děti schopnosti po celý život!
    Obsahuje jeden stavební pracovník s výstražnou vestou, pohyblivou kolovou nabíječkou s ručně ovládanými lopatkami, rozpadající skály a dopravní štítek.
    Rodiče a pečovatelé spolu s malým stavebním mistrem zažívají fantazii hry na roli. Když děti jezdí kolový nakladač na staveniště a začnou jíst se lžící, zlepší svou jemnou motoriku.
    Cyklistická nabíječka LEGO® DUPLO® je skvělá dárek pro nadšence vozidel a staveniště od 2 let a nejlepší hračka pro rostoucí potřeby malých dětí.
    Kolový nakladač je 10 cm vysoký, 17 cm široký a 7 cm dlouhý, má proto perfektní rozměry pro děti, které mohou hrát fantazii všude. Lze skvěle kombinovat s jinými stavebními hračkami LEGO® DUPLO® a nabídnout ještě větší zábavu.
    Tato herní sada zcela bez baterií nabízí aktivní herní zážitek. K pohonu slouží kolový nakladač LEGO® DUPLO®, který se postačuje pro to, aby se vaše zážit
    Jednoduchý návod k sestavení obsahuje skvělé nápady na stavbu, díky kterým mohou rodiče i děti ihned po vybalení všestranné hračky užívat obrovskou bahnu a zábavu, která podporuje rozvoj.
    Všechny LEGO® DUPLO® obsahují důvěrné polštáře, vtipné figurky a snadno se s nimi manipuluje a probouzejí představivost malých dětí při stavbě, učení a hraní....................“ LEGO® a její příslušenství lze využít k zábavě.
    Souprava LEGO® DUPLO® představuje nejvyšší standardy v oblasti obchodu, takže malé prsty mohou snadno uchopit, spojovat a opět oddělit – a to již od roku 1969.
    V případě skupiny LEGO jsou kameny a části, z nichž souprava LEGO® obsahuje, podrobeny přísným zkouškám odolnosti proti pádu, horku, tlaku a torze a jsou důkladně analyzovány, aby hračky malých stavebnic splňovaly nejvyšší celosvětové bezpečnostní normy.

    EAN: 5702016618198
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku