Výprodej součástek za skvělé ceny zde
Volejte +420 464 601 222 (Po-Pá 8-17h)

10909 LEGO® DUPLO® Moje první stavba

10909 LEGO® DUPLO® Moje první stavba
  • 10909 LEGO® DUPLO® Moje první stavba
  • 10909 LEGO® DUPLO® Moje první stavba
  • 10909 LEGO® DUPLO® Moje první stavba
  • 10909 LEGO® DUPLO® Moje první stavba
  • 10909 LEGO® DUPLO® Moje první stavba
  • 10909 LEGO® DUPLO® Moje první stavba
  • 10909 LEGO® DUPLO® Moje první stavba
Cena nyní (s DPH):
494,- Kč
bez DPH
408,-
ks


    Více než 5ks k dispozici.
    Zboží doručíme do 4 pracovních dnů na Vaši adresu v rámci ČR i na Slovensko
  • Výrobce: LEGO Duplo
  • Kód: c_2255078

  • Tento fascinující mix LEGO® DUPLO® Steinen nabízí nesčetné možnosti! Pokud rodiče staví se svými dětmi, hrajete si hry a postavíte si něco jiného, podporuje tento fantazický vzdělávací nástroj tvořivost a rozvoj, z nichž malé děti profitují v průběhu celého svého života. Tato stimující startovací sada podporuje kreativní stránku malých dětí. Malé děti se nemůžou s pohodlnými kameni postavit. Jednoduché návody na stavbu umožňují okamžitě fantazii kompletní herní zážitek. Je k dispozici 15 modelů, které lze sestavit - mimo jiné dům, LED, vík, květina, vrtulník a kachna. Každý snadno sestavený model poskytuje bohatou látku na rozhovor pro nejrůznější hry v roli. Kreativní zábava pokračuje, když malé děti míchají a sestavují vlastní modely. S první sadou LEGO DUPLO si osvojí cenné dovednosti. Herní sady LEGO DUPLO nabízejí nespočet hrou a výtisků. Dobře rozpoznatelná místa pro postavy, známá postavy a hrůzné hrací stánky pro malé děti.

    Tento text byl přeložen strojově.

    Parametry

    LEGO parts: 80
    Varování:: Pozor! Nevhodné pro děti do 1|ツ|5 roku. Balení obsahuje malé díly|ツ| které by dítě mohlo spolknout.
    Provedení: Moje první stavba
    Věkové kategorie: od 1 roku
    Kategorie produktu: LEGO® DUPLO®

    Výhody

    Tento bspodní mix LEGO® DUPLO® bude milovat právě tento bbaumistr. Tato univerzální herní sada pro malé děti obsahuje 15 možností modelu a nabízí různé stavební a hrací možnosti.
    Obsahuje 80 barevných kampelek vhodných pro děti, ze kterých lze postavit 15 modelů, včetně domu, ledu, úhoře a květin. A při sestavování a hraní her získají malé děti schopnosti po celý život.
    Společné učení a hry jsou pro rodiče a malé děti zábavné. Nejprve je sestaveno 15 jednoduchých modelů. Pak mohou malé děti ujít písmena LEGO® písm. I) Love před jejich favority (možná ledová?) a Rodiče pak pomáhají malým dětem postavit si vlastní modely!
    S barevnými modely z malých dětských kamenů se tento výukový hračka osvědčí jako skvělý dárek pro chlapce a dívky od 18 měsíců - k Vánocům, narozeninám a jiným příležitosti.
    Každý ze 15 modelů, které lze sestavovat, je objekt, který malé děti znají z každodenního života. Tuto sadu lze také kombinovat s díly z jiných souprav LEGO® DUPLO® a nabídnout tak další kreativní možnosti.
    Nejsou potřeba baterie. Dětská fantazie představuje pro tuto hračku pohon! Tato hračka bez baterie podporuje jemnou motoriku a problémovou rozpustnost díky aktivním konstrukcím a tvůrčím hrám.
    Po vybalení mohou malé děti ihned hrát. Základní stavební návody rodičům a malým dětem ukazují, jak je lze modely sestavovat. A s sestavením si užijete nekonečnou zábavu!
    Herní sady LEGO® DUPLO® jsou skvělým dárkem pro malé děti. Povzbuzují k volným hrám a podporují rozvoj, protože to vede k každodenním scénářům, známým postav a různým zvířatům.
    LEGO® DUPLO® představuje nejvyšší standardy v oblasti obchodu a zajišťuje, aby malé děti snadno uchopily, spojily a oddělily kamínky - a to již od roku 1969!......“ výrobku LEGO® lze snadno sestavit a rozpojit.
    LEGO Group LEGO® DUPLO® testuje na vysoké standardy v oblasti bezpečnosti a kvality.

    EAN: 5702017422015
Otázky a odpovědi k tomuto produktu

Zatím zde není žádná otázka ani odpověď k tomuto zboží. Buďte první, kdo se zeptá :-)

Recenze & Hodnocení výrobku